Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
22831050_10214721912349333_1879925453_o
Made by AQUA SEWER SERVICES S.R.L Copyright © 2015 - All rights reserved.
AcasaDesfundare canalizareVidanjareInspectie teviBlog
Non-Stop-Money-Review.png
facebook.pngtwetter.pngGoogle-Plus.pngblogger-logo-icon-png-5.png

INSPECTIE VIDEO CANALIZARE

                             cu robot de tip CCTV.
  Inspectia CCTV este extrem de valoroasa pentru managerii sistemului de conducte ,operatorii cu
experienta pot identifica investigatii relative rapide. Camera video ofera informatii in timp real si pot
inregistra in mod continuu pe tot parcursul procedurii. Serviciul de inspectie video poate identifica o varietate de probleme.Blocajele sunt cele mai frecvente probleme ale sistemului de canalizare ,inspectia video fiind serviciul cel mai indicat pentru depistarea acestora.
   Aqua Sewer Services dispune de cele mai bune echipamente profesionale pentru ca fiecare sarcina sa se efectueze la standardele ridicate impuse de catre clientii nostri.
  Inspectia video este cea mai usoara metoda de a depista problema,echipa noastra formata din personal cu experienta fiind dispusa oricand sa va ajute in rezolvarea problemei.
   Suntem siguri ca exista persone ce au avut probleme grave legate de instalatia de canalizare,probleme de infundare a acesteia ,depistarea infundarii unei tevi necesita timp pentru ca nu stii unde s a infundat si este nevoie sa spargi curtea pentru a afla unde este problema.Asadar,va pune la dispozitie serviciul de inspectie video cu robot de tip CCTV,inspectia video este un proces in detectarea si localizare problemei.
  Inspectia video are o serie de avantaje.In primul rand robotul poate intra unde oameni nu pot avea acces in orice tubulatura de canalizare indiferent de diamentru.
  Prin activitatea de inspectie video dorim sa aflam si sa rezolvam problema in cel mai scurt timp posibil.
  Este recomandata inspectia video a sistemului de canalizare si in cazul in care aceasta tocmai a fost curatata cu jet de mare presiune.Dupa descoperirea problemei se poate trece la urmatorul pas si anume inlocuirea de tubulatura.
inspectie video canalizare.jpg

Inspectie canalizare

Inspectie video

nonstop2.png
0729.766.530