Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
22831050_10214721912349333_1879925453_o
Made by AQUA SEWER SERVICES S.R.L Copyright © 2015 - All rights reserved.
AcasaDesfundare canalizareVidanjareInspectie teviBlog
Non-Stop-Money-Review.png
facebook.pngtwetter.pngGoogle-Plus.pngblogger-logo-icon-png-5.png

VIDANJARE

  Societatea noastra si serviciile oferite :
  Echipa noastra beneficiaza de echipamente profesionale ,oameni cu experienta in domeniul vidanjarii ce garanteaza seriozitatea serviciilor noastre de vidanjare .Prestam servicii de vidanjare si curatare a canalizarii la preturi foarte mici.
  Probleme de canalizare?
  Noi suntem dispusi sa va ajutam la orice ora din zi/noapte in legatura cu problemele de canalizare precum si cele de vidanjare.Uneori avem nevoie de o vidanjare la o anumita perioada de timp, deoarece toata mizeria sau apa menajera se aduna in fosa care la un moment dat se umple de mizerie ,asadar se va face o vidanjare ,vidanjarea apei menajere,precum si a celei din beciuri,subsoluri sau fose septice.
  Restaurantele si institutiile care detin bucatarie sau se ocupa cu prepararea mancarii cum ar fi cantinele ,spitalele,gradinitele,fabricile,institutiile after school ,mall-urile,benzinariile au obligatia de a incheia un contract cu o firma de vidanjare pentru a scapa de mirosurile neplacute si de mizeria acumulata.
  Pentru a reduce riscul blocajelor in interiorul tubulaturii de canalizare va oferim posibilitatea incheierii unui contract de intretinere ,curatare si vidanjare a decantoarelor de grasimi/uleiuri,separatoar grasimi/uleiuri.
  Detinem toate autorizatiile necesare efecturarii unei lucrari legale cum ar fi aprobarile Agentie Nationale De Mediu,contract neutralizare grasimi.
  Dispunem de doua autospeciale tip VIDANJA ,o autospeciala de 3,5 mc care are acces in zone cu limita de greutate ,zone centrale,zone rezidentiale iar cea de a doua de 8 mc,autospeciala de capacitate mare dotate cu echipamente moderne,rezervor de apa ,bazin ,pompe de vid de inalta calitate.Fosele septice ar trebui vidanjate si curatate la intervale regulate de timp ,evitand astfel blocajele sau mirosurile neplacute.
  Actionam prompt si eficient in urmatoarele situatii de vidanjare:
  Fose,ape menajere,beci-uri,subsoluri sau alte retele de canalizare.
  Calitatea serviciilor noastre ne recomanda pentru executarea tuturor lucrarilor de vidanjare si curatare a sistemelor de canalizare.Gama noastra de servicii in domeniul vidanjare a ajuns destul de diversificata,va oferim servicii de vidanjare de cea mai inalta calitate pentru o mai usoara intretinere si curatare a tevilor de canalizare.
  Ne adresam persoanelor fizice si juridice care nu trebuie sa se mai confrunte cu mizeriile adunate de-alungul timpului.Activitatea noastra se desfasoara in Bucuresti ,Ilfov dar si zonele limitrofe,toate aceste aspecte pentru a multumi orice client ce apeleaza la seriviciile noastre de vidanjare.
  AVERTISMENT!!!! Pentru a evita accidentarile grave asigurati-va de corecta inchidere a capacelor de canalizare,foselor,haznalelor.

Servicii Vidanjare

Vidanja

0729.766.530